2016. július 23., szombat

A nyár íze majdan a tél kincse lesz

Nagyon jó idő van a veteményre.Minden terem szép számmal.Most főleg az uborka,tök és cukkini.
Gyártom télre a kovászos uborkát és a kovászos cukkinit is.Valamint töltöm a hordót is csemegeuborkának valóval.Szüleimtől is kapok uborkát mert nekik még a tavalyi is a spejzban van.
Nyitott vagyok az új dolgokra is.Facebookon az egyik csoportban osztotta meg Boros Valéria ezt a uborkasaláta receptet amit üvegbe kell pakolni és télen csak fogyasztani.Rettentő egyszerű:legyalulom,ízesítem só-cukor és ecet keverékével és mehet pár óra állás múlva az üvegben.A receptet itt találjátok:
http://borosvalikonyhaja.blogspot.hu/2016/07/uborka-salata-telire-uvegbe.html

Nincsenek megjegyzések: